Over ons

Over Chiron-Mediators.nl

Heeft u een conflict met iemand? Dan zijn er waarschijnlijk veel vragen. Wat is de beste oplossing voor het conflict en hoe kunt u dit bereiken? Kiest u voor een advocaat of een mediator? Wat zijn de prijzen van mediators de huidige markt? Hoe werkt het? En waarschijnlijk nog veel meer….

Wanneer u de behoefte heeft om gehoord te worden en herkenning te krijgen voor het conflict dan is het inschakelen van een mediator de juiste keuze. Deze geeft u alle informatie die u nodig heeft, vind rust in het conflict en structuur en eenvoud in de communicatie tussen beide partijen.

Wij zijn een netwerk van vele mediators door heel Nederland. Bent u op zoek naar een mediator? Dan is het vergelijken van mediatortarieven een verstandige keuze. Als u bij ons een offerteaanvraag doet ontvangt u van maximaal 5 verschillende mediators een prijsopgave. De offertes kunt u geheel vrijblijvend bekijken en zo een gedegen keuze maken voor de mediator die het beste aansluit bij uw wensen.

Aantal tevreden klanten

0

Wij hebben deze website opgezet met een missie. De prijzen en tarieven van de verschillende mediators inzichtelijk maken voor de klant. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u zelf kan kiezen voor welke mediator u kiest.

Ons visie sluit bij de missie aan: “Op een eenvoudige en snelle manier de beste mediator voor de klant vinden!”.
Wij hopen dat we met het opzetten van deze website het voor u, de klant, een stuk makkelijker hebben kunnen maken.

Chiron is een mythisch figuur uit de Griekse oudheid. Chiron wordt afgebeeld als een centaur, een half-mens, half-paard. Een centaur staat symbool voor kracht, wederopstanding en hoop. Volgens de mythologie was het Chiron die de Griekse held Hercules heeft geholpen om te worden wie hij is. In het logo ziet u de centaur links van het woord Chiron staan. Wij wensen u kracht, hoop en wederopstanding toe in uw mediation.

Heeft u een vraag of verzoek?

Via ons contactformulier kunt u ons vragen stellen over de website.

Tevreden zakelijke gebruikers van ons netwerk:

rabobank zakelijk
arboned zakelijk
klm zakelijk
basic-fit zakelijk