Wiebe van Houten Mediation | Mediator in Jonkersvaart

Wiebe van Houten Mediation is een mediator in Jonkersvaart in de provincie Groningen. Het bedrijf is gevestigd op Jonkersvaart 116.

Het bedrijf is bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer: 53374177 en biedt onder andere diensten aan voor deze conflicten: ✓Familieconflicten ✓Echtscheidingen ✓Gezondheidsconflicten ✓Arbeidsmediation ✓Omgevingsconflicten ✓Zakelijke mediation ✓Overheid ✓Onderwijs.

Wiebe van Houten Mediation is één van de ruim 40 mediators die in Groningen werkzaam is. Wilt u graag in contact komen met een mediator uit Jonkersvaart? Vergelijk uurtarieven en ontvang via een offerteaanvraag meerdere reacties van mediators uit de regio.

Chiron mediator

Wiebe van Houten Mediation

Jonkersvaart 116, 9366 TH Jonkersvaart

MfN-Registermediator: W. van Houten

✓Familieconflicten ✓Echtscheidingen ✓Gezondheidsconflicten ✓Arbeidsmediation ✓Omgevingsconflicten ✓Zakelijke mediation ✓Overheid ✓Onderwijs

Waarom kiezen voor een mediator?

Een mediator wordt tegenwoordig vaak gekozen om een conflict op te lossen. Wij geven u meerdere redenen waarom een mediator bij conflictbemiddeling de juiste keuze is.

Bespaar op de kosten door offertes te vergelijken!

Zoals we net al even aangaven worden de kosten (uurtarief mediator, kosten overeenkomst(en) en reiskosten) gezamenlijk gedragen. Het grootste deel van de totale kosten bestaat uit het uurtarief of uurloon van de mediator. Via onze offerteservice kunt u in contact komen met meerdere mediators en de uurtarieven van deze professionals vrijblijvend vergelijken. Zo kunt u kiezen voor de mediator met het goedkoopste tarief of voor u de voordeligste voorwaarden. Een win-win situatie dus!

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam:Wiebe van Houten Mediation
Mediator(s):W. van Houten
KvK-nummer:53374177
Werkgebied:Nederland
Soort conflicten:✓Familieconflicten ✓Echtscheidingen ✓Gezondheidsconflicten ✓Arbeidsmediation ✓Omgevingsconflicten ✓Zakelijke mediation ✓Overheid ✓Onderwijs

Het bedrijf op de kaart

Contactgegevens

Telefoonnummer:0594-631555
E-mail:info@wiebevanhoutenmediation.nl
Website:wiebevanhouten.nl

Adresgegevens

Adres:Jonkersvaart 116
Postcode + plaats:9366 TH Jonkersvaart

Controleren op kwaliteit?

Wij begrijpen dat u een mediator wilt inschakelen die betrouwbaar, professioneel en goed te boek staat. Via onderstaande, uitgaande links kunt u bovenstaande gegevens van Wiebe van Houten Mediation controleren.
Bekijk via deze link de inschrijving van W. van Houten bij de Kamer van Koophandel.
Bekijk via deze link de inschrijving van W. van Houten van Wiebe van Houten Mediation bij het kwaliteitsregister van de MfN (Mediatorsfederatie Nederland).

Bespaar op de kosten van een mediator!

Wilt u graag besparen op de kosten van een mediator? Vergelijk de uurtarieven en vind een mediator uit Jonkersvaart die bij u past!

Hoe werkt het?

Plugs

Via onze website kan u snel en eenvoudig meerdere prijsopgaven van mediators ontvangen. Door het contactformulier in te vullen kan u tot wel 40% besparen op de kosten van een mediator. Na het invullen ontvangt u meerdere offertes van verschillende mediators. Vergelijk deze op prijs en aanbod en kies voor de mediator die het beste bij u past. Wij gaan veilig met uw gegevens om en u krijgt alleen contact met betrouwbare professionals.

Earthing

Vul uw wensen in

Vul uw gegevens in en geef een duidelijke omschrijving van het conflict.

24x7 Support

Ontvang offertes

Aan de hand van het conflict en uw behoeftes ontvangt u gratis meerdere offertes.

Cost Saving

Bespaar tot 40%

Kies uit de ontvangen offertes de mediator die het beste aansluit bij uw wensen.

Vraag vandaag vrijblijvend offertes aan!

...

De voordelen op een rij:

Gratis en vrijblijvend

De offerteaanvraag is geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Een mediator die bij u past

U ontvangt meerdere offertes en heeft dus voldoende keus om de mediator te vinden die bij u past.

Tot 40% besparen op de prijs

U ontvangt meerdere prijsopgaven van mediators die graag u willen helpen. De mediators zijn zich bewust van de concurrentie en zetten een scherpe prijs neer. Het vergelijken van de prijzen levert tot wel 40% besparing op t.a.v. de prijs.

Vul het contactformulier in:

Scroll naar top